2018 m. liepos 8 d., sekmadienis

Raubonių parkas. Gyvūnų apsuptyje.

Štai ir atėjo tas laikas, kai jau vaikai organizuoja išvyką, o man belieka tik prie jų prisijungti arba ne. Kol dar ima, arba kai jau ima ir mane kartu, naudojuosi proga :D. Šį kartą lekiame į Pasvalio rajone įsikūrūsį Raubonių parką. Šis parkas įsikūręs šalia Raubonių piliakalnio, patogioje susisiekimo vietoje šalia Via Baltija automagistralės. Vos privažiavus parką, pasitinka mergina, kuri nukreipia mus link stovėjimo aikštelės bei duoda parko žemėlapį. Raubonių parkas yra didžiausias tokio tipo parkas Pabaltijo šalyse, kur vienu metu galima aplankyti net tris skirtingus parkus. Dinozaurų - drakonų ir milžiniškų vabalų parką, zoo parką bei Tarzano taką. Kadangi Dino parke jau esame buvę, tad pasirinkome zoo parką. Kasoje susimokėjome po 7 eurus (savaitgalio kaina, darbo dienomis pigiau), nupirkome maisto gyvunėliams (1eur. maišiukas maisto) ir pirmyn. Plačiau apie kainas ir visa kita rasite jų svetainėje ->  DINODRAGON


Kelionę pradedame nuo nutrijų, kurios maisto prašosi tiesiog ištiesdamos letenėlę ir ja modamos, neva greičiau duok :D.



Kai kurių miegalių niekaip neprikėlėme. Saldus tas rytinis miegelis.



Kiek nustebino galimybė pabūti aptvarke kartu su stirnomis. Buvo labai smagu pabūti šalia jų, jas paglostyti, pamaitinti.


Taip pat galima paglostyti, pamaitinti ir jūrų kiaulytes. Mielos, gražios, kai kurios juokingais verpetais...




Dar užsukome ir pas paukščiukus. Vienam aptvare visa įvairovė jų. Truputį baisu, kad neapkakotų tokia jų galybė :D. Mes to išvengėme ;)






Baltoji laputaitė. Man jos tokios visada apdriskusios, bet tuo pačiu plėšriukės, nachalkos :D.


Meškis lepečkojis sau ramiai ilsisi. Bandėm pasikalbėti.


Zuikių, triušiukų kompanijoje. Triušiukai labai draugiški, mieli ir minkštučiai.





Kengūriukai truputį baugštūs, bet turint maisto ir juos galima prisivilioti ;)



Išglostėm, pamaitinom, pakalbinom visus ...







Poilsis :D
Beždžioniukai su charakteriais. Vienas labai draugiškas, bendraujantis, gėlytes iš rankų imantis. O kitas pavyduolis. Visaip bando parodyti, kad jis čia šeimininkas :D

Pavyduolis viską stebi iš tolėliau. 


Pavyduolis nebendrauja. Palakstė, pagąsdino mus savo mimikomis ir vėl vaidina mūsų nematantis :D
Mūsų "tarzanas" išbandė ir Tarzanų taką. Už juodąjį taką sumokėjo 5 eurus. Mes nusprendėm savo tarzaniškas jėgas išmėginti kitą kartą. Nes vienbalsiai nusprendėmę, kad mes tikrai dar čia grįšime ;).






Taip pat užsukome į ten esantį buities muziejų.



Lekiame į Jurmalą...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą