2024 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

Coastline Trek'24 su Valstybinių miškų urėdija - 38 KM ✅️ Kuršių Nerija (TrenkTuras)

Labai sunkūs, lietingi, vėjuoti, smėlėti, su daug įkalnių - nuokalnių, laiptų - laiptelių, skaudančiom kojom, vargais negalais 38 km buvo įveikti! 
Ačiū mano ištikimiausioms kompanjonėms Tomai ir Pepai.  



Pirmą kartą startavome taip vėlai, apie 10 val.
Ir kodėl gi?
1) Renata nusprendė, kad varom be nakvynės.
2) Toma pramiegojo. Kai turėjo būti jau mano kieme, ji tik tada pramerkė akis.
3) Kelias iš Molėtų ir taip jau ilgas, bet dar plius kelių remontai visa kaip mums trukdė nuvykti kuo greičiau. Klaidino kiek tik įmanoma.
4) Na ir mes gi nebūtume mes, jei netyčia, per skubėjimą nepatektume ne į tą keltą. Kad spėtume į jį ir nereikėtų laukti dar pusvalandį kito kelto, bilietus pirkom paskutinę minutę ir bėgte į keltą. + laukė 3 km ėjimo iki starto. Nes startas juk prie senosios perkėlos. 
Puiki pradžia? Puiki!!!
Maršrutas gan gražus, bet iš ties sudėtingas. Galvojau gal čia man taip prastai po poros mėnesių pertraukos nuo žygių. Bet pamačiusi tiek daug krypuojančių, sunkiai einančių supratau, kad galbūt ne tik pertrauka kalta, bet ir maršruto sunkumas. Net buvo sekundinis momentas, kai pagalvojau, kad tai bus pirmas mano neįveiktas maršrutas... Bet kažkaip susikaupus pavyko įveikti ir šį. Labai džiaugėmės savo sprendimu ramiai, pasimėgaujant prasieiti 38 km, o ne iš pradžių planuotus 60 km. Kaip matom,  ir tie 38 km buvo nelabai ramiai.  
Oras buvo gan karštas/tvankus, bet tuo pačiu lietingas, vietom vėjuotas. Nesuprasi net nuo ko jau šlapia esi, ar nuo lietaus, ar nuo prakaito. Stačios, vietom smėlėtos įkalnės neblogai žandus išmušdavo raudoniu. 
Poilsio punktai kaip visada puikūs, vaišės skanios, savanoriai linksmi ir mandagūs. Tik į pietų košę kažkas druskos jau tikrai su visa meile įdėjo. Bet kaip sakant skonio reikalas. O dar TrenkTuro fanų grupėje kažkas leptelėjo, kad druska žygio metu dar ir į naudą.  Tai paliekam, tai kaip pliusą. 
Atsiprašau, jei neatpažįstu kai kurių IG ar FB sekėjų, būtent žygeivių. Kartais pagaunu, kai kurių žvilgsnius/šypsenas lyg mane žinotų... Tai nepabijokit pamojuot, pakalbint ir prisistatyt. Su visais būtų smagu gyvai pasilabinti.
Iki kitų susižygiavimų!!!



























Pepa sako reikia dalinbtis!!! :D










6 komentarai: