2021 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Menčių klinčių karjeras


Pagaliau sulaukiau ekskursijos po Akmenės karjerus sezono atidarymo! Tad jau su pirma ekskursijos grupe ir lekiu :D

Šiuo metu, kadangi grupės dalyvių skaičius ribotas, tai bilietukas kainuoja 15 eur. žmogui. Bet, manau tikrai tiek verta ši kosminė kelionė po karjerus. Įspūdžiai išlieka ilgam 😉.  O plius ir gidas puikiai atlieka savo darbą.

Beje, su gidu Justu susitinku jau ne pirmą kartą. Teko atlaikyti jo organizuotą pėsčiųjų žygį Ventos regioniniu parku -> Nerealiai realus ~ 29 km. pėsčiųjų žygis Ventos regioniniu parku.   Tai buvo aplamai pirmasis mano pėsčiųjų žygis. Įspūdžiai išliko ilgam, ne tik dėl 23 km žygio virtimo į 29 km, bet ir dėl labai gražių aplankytų vietų :D.

Šį kartą žygiuoti neteks, na bent ne 29 km tai tikrai :D

Ekskursija prasidėjo Ventos Regioninio parko lankytojų centre (apie jį plačiau -> VENTOS REGIONINIO PARKO LANKYTOJŲ CENTRAS), kuriame trumpai mus supažindino su Ventos regiono parko išskirtinumais, papasakojo ką šiandien matysime, gavome po simbolinę dovanėlę... 





Sėdome į savo automobilius ir visa kolona važiavome iki Menčių klinčių karjero. Botai ant kojų ir keliaujam...

Kadangi gido paslaugų neteikiu, tad aš tik matytais vaizdais galiu pasidalinti. O jei norite išsamiau sužinoti apie Menčių klinčių karjerą, teks lėkti  į ekskursiją su Karjerais.lt , ir jums tikrai viską išsamiai papasakos. Tikrai ne reklamuoju, bet nuoširdžiai rekomenduoju 😉.  

Menčių klinčių karjeras mano akimis.


















O dabar lekiam į Šaltiškių molio karjerą. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą