2023 m. sausio 15 d., sekmadienis

Pėsčiųjų žygis. Vandens mylėtojams (palei 8 ežerus) (22 km). Vilnius

Nauji metai, nauji žygiai!

Šį kartą pasirinkau "Vandens mylėtojams (palei 8 ežerus) (22 km). Vilnius". Truputį slidu, truputį šlapia, truputį pliurzė, daug upelio čiurlenimo, ežerų ir žvejų ant ledo (labai jau nejaukiai jie atrodo, ant pažliugusio ledo), daug kalnų, pakalnių ir pirmasis 2023 m ilgesnio maršruto žygis įveiktas. Kadangi gan slidu, tai pažygiuoti nelabai pavyko, labiau panašu buvo į pingvinukų eiseną. :D Beje maršrutas įvardintas, kaip vidutinio sunkumo. Aš labiau priskirčiau prie sudėtingo, bet gal dėl to, kad oro sąlygos privertė įdėti šiek tiek daugiau pastangų įveikiant vieną kitą atkarpą :D.









Tokiais keliais nelabai pažygiuosi :D 


Šiek tiek į pavasario takelį...



Poilsio minutėlei... Šiandien šlapia :D


Šaknelių dydis... 


Visokios konsistencijos takais teko praeiti :D 


Dar vis yra klausiančių, kaip gi aš tuos maršrutus susirandu? O gi labai paprastai. Yra programėlė, kurioje yra labai daug, jau sudėliotų maršrutų. ->  trenkturas.lt  Galima pirkti atskirus maršrutus, bet galima užsisakyti prenumeratą, jei planuojat dažnai žygiuoti (ką aš ir padariusi). Pasirenki maršrutą, atsisiunti ir pirmyn! 

Tokių žygių metu pamatai kiek vis dėlto gražių vietų yra mūsų Lietuvėlėj. Kaskart stebiuosi atradusi vieną už kitą gražesnes vietas.


Gerų žygių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą