2020 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

Mini pažintinis takas vaikams (Švenčionių raj.)


Dar vienas buvęs gražus, (sakau buvęs, nes šiuo metu jis apleistas, apaugęs žolėmis) gan įdomus parkelis vaikams. Mediniais takais nuklotas parkas veda pro pasakų bei „multikų“ herojų medines skulptūras. Kaži ar visus pažintų šių laikų vaikučiai. Mano vaikai jau dideli, tai nežinau kokius filmukus šiais laikais rodo, bet čia pastatyti herojai dar ir iš mano laikų  :D. 







Taip pat yra karstyklės, čiuožykla, smėlio dėžė. Tačiau, pagal ant žemės išmėtytą turinį matosi, kad čia lankosi tikrai ne tik tėveliai su vaikais.. Liūdna... 







Paėjėjus tolėliau yra „ežeriukas“ aplink kurį be skulptūrų pristatyta ir suoliukų, o kažkur krūmynuose dar likusi persirengimo kabina leidžia suprasti, kad čia kažkada buvusi maudykla. Gal ir dabar kas nors čia maudosi, bet aš tai jau tikrai į tokį vandenį nelįsčiau :D. 








Šis parkas, žemėlapyje įvardintas tiesiog „Pažintinis takas“, jį galima rasti Švenčionių rajone, Pavoverės kaime, Gaspariškių gatvė. O ant ten stovinčio stendo, ši vieta, įvardinta kaip poilsiavietė.  Šiaip labai faina idėja, kad dar būtų atitinkamai prižiūrima, tai iš viso būtų super. 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą