2024 m. vasario 1 d., ketvirtadienis

Nauji gyventojai Alpakalnyje. Molėtų rajonas

Alpakalnis.  Mano mylimas Alpakalnis

Visada su didžiausiu malonumu važiuoju ten pasisvečiuoti, pasisemti gerų omocijų. Anksčiau važiuodavau tik su pyragu prie kavos, o dabar jau ir su morkų ryšulėliu :D. 

Kadangi nesu didi vairo mylėtoja, tai stengiuosi važiuoti tik tada, kai būna geras oras, geras kelias. Šį kartą ruošiausi, ruošiausi... Tai gausiai pasnigo, tai pliūrzė, tai vėl kas... Bet gavosi taip, kad prisiruošiau tada, kai kelias iki jų - grynas ledas. Na, bet gal visai ir nebloga aš vairuotoja, nes tiek pirmyn, tiek atgal nučiuožiau be problemų... :D Kaip visada, pirmasis mane pasitiko namų sargas Vulkanas. Apuostė, apžiūrėjo ir draugiškai įsileido į savo valdas. 

Labai smagu matyti kaip plečiasi Alpakalnis, kuriame įsikuria vis daugiau mylimų, išmyluotų gyvūnėlių. Kyla vis nauji ūkiniai pastatai. Viskas prasidėjo nuo trijų alpakų ir keliolikos vištų, o dabar jau ten gyvena visa kompanija alpakų (berods 9), įvairių veislių vištų, keturi povai, žirgas, ponis, du šunys, katė... Na ir naujakuriai, kurių dar nebuvau mačiusi - danieliai. Patinėlis Rudolfas ir keturios patelės. 

Rudolfas drąsuolis, leidžiasi tiek maitinamas iš rankų, tiek paglostomas. Jo draugutė taip pat gan drąsi, kol bandžiau kitas tris, bailesnes vaišinti morkomis, tai toji tiesiai iš krepšio vaišinosi.  Bailesnė trijulė kol kas stebi tik iš toli. 

















Rankų darbo veltinukas - alpakiukas. 


Vaizdo įrašas  -> Alpakalnis

Apie Rudolfą galite pažiūrėti filmuką -> Kalėdų senelis sausį? Drama Molėtuose ir Utenoje.


Daugiau įrašų apie Alpakalnį:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą